kastoriatv.gr
Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΚΑΣΤΟΡΙΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προσφορά Ζωής… Ταξίδεψε στην Καστοριά για καλό σκοπό

Fb Img 1698085342177
Κοινοποίηση

Στην Καστοριά βρέθηκε ο Σύλλογος Προσφορά Ζωής.

Ο Σύλλογος με ανακοίνωση του αναφέρει

Η 33η Αμφικτιονία συλλόγων και φορέων εθελοντικής αιμοδοσίας μετά απο την τελετή λήξης της λαμπαδηδρομίας έλαβε χώρα στην Καστοριά και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Ο σύλλογος ”Προσφορά Ζωής” συμμετείχε στις εργασίες της Αμφικτιονίας με τους δύο αντιπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών του συλλόγου μας, Κυριάκο Χρυσίδη πρόεδρο και Μπάδο Παντελή αντιπρόεδρο, γεμίζοντας γνώσεις και εμπειρίες που θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην επιτεύξη των στόχων μας.

fb-img-1698085347414.jpg

  Τις εργασίες της Αμφικτιονίας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας οργανισμών εθελοντικής αιμοδοσίας FIODS Dr. Sayah Abdelmalek, ο επίτιμος πρόεδρος Giafranco Massaro, η γενική ταμίας Valentina Ruccolo και ο πρόεδρος της ηπειρωτικής επιτροπής αίματος για την Αφρική Farid Belouafi.
Επιπρόσθετα την Αμφικτιονία τίμησε πλήθος επιστημόνων της χωρας μας και του εξωτερικού καθώς και ο πρόεδρος του ΕΚΕΑ κ. Κατσίβελας Παναγιώτης παθολόγος.
Επίσης εκ μέρους του συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” του οποίου είμαστε επίσημοι συνεργάτες, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος κ.Στέλιος Γραφάκος Παιδίατρος-Αιματολόγος, αναπληρωτής καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, τ.Διευθυντής μονάδος μεταμόσχευσης μυελού των οστών του νοσοκομείου Παίδων Αθηνών η Αγία Σοφία, τ.Πρόεδρος του Δ.Σ της Ελληνικής Αιματολογικής εταιρείας και η κα Κάτια Χατζηπέτρου ψυχολόγος.
Την Αιματολογική κλινική “Στοργή” του Γ.Ν Παπανικολάου της οποίας είμαστε επισημοι συνεργάτες, εκπροσώπησαν ο κ. Δαμιανός Σωτηρόπουλος Αιματολόγος, Διευθυντής της κλινικής και της δημόσιας τράπεζας βλαστοκυττάρων.
Ο συλλογός μας θέλει να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους διοργανωτές συλλόγους της περιοχής της Καστοριάς καθώς και τον πρόεδρο κ. Χρήστο Πρωτόπαππα και το Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Ε.Α για το πλούσιο σε γνώσεις και πληροφορίες πρόγραμμα της 33ης Αμφικτιονίας το οποίο μας γέμισε γνώση και εμπειρία για να συνεχίσουμε την αποστολή μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Νίκη της Καστοριάς 0-1 στον Θεσπρωτό (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Νότια Παραλία στις 8 & 9 Ιουλίου 2024

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Αποφασίστηκε η λειτουργία Πολιτικού Συμβουλίου – (εικόνες)