kastoriatv.gr
ΚΑΣΤΟΡΙΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ραγκουτσάρια 2023: Η μεγάλη γιορτή ξεκινάει από σήμερα στην Καστοριά

Download (5)
Κοινοποίηση

Μέσα σε μία ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα διαδραματίζεται το έθιμο των “Ραγκουτσαριών” στην πόλη της Καστοριάς, που ξεκινά στις 6 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για ένα τριήμερο εκδηλώσεων καρναβαλιού στο διάστημα του οποίου η πόλη αποκτά ξεχωριστό χρώμα.

Ο δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης μίλησε στην ΕΡΤ3 και στάθηκε στο εορταστικό κλίμα, που επικρατεί στην περιοχή.

«Η Καστοριά αυτές τις μέρες ζει κάποιες ιδιαίτερες στιγμές. Συνοδευόμενη από τους ρυθμούς των χάλκινων οργάνων, υποδέχεται για άλλη μία φορά τους εκατοντάδες επισκέπτες της για να γιορτάσουν κι αυτοί με τον τρόπο, που μόνο εμείς οι Καστοριανοί γνωρίζουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος της περιοχής.

πηγη – www.ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των κτιρίων και του προαύλιου χώρου της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου στο Επταχώρι Καστοριάς

Ψήφισμα διαμαρτυρίας των μαθητών του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Καστοριάς

kozan.gr: Γρεβενά: Την τιμητική του είχε το απόγευμα της Τετάρτης 9/8 η Παραλία του Βενέτικου ποταμού – 720 άτομα από την Γαλλία βρέθηκαν εκεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τόπος που αποτελεί το μοναδικό φεστιβάλ στη Δυτική Μακεδονία που στοχευμένα προσελκύει το μεγαλύτερο διεθνές κοινό, κάθε χρόνο από το 2017 (Βίντεο & Φωτογραφίες)