kastoriatv.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επίσκεψη του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Τριαντόπουλου στο Δήμο Σερβίων

91d5303c 3686 47e0 9542 5dde625dedff
Κοινοποίηση

Τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο  υποδέχθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στο Δημαρχείο Σερβίων, ο Δήμαρχος Χρήστος Ελευθερίου και ο Αντιδήμαρχος Καλλίνικος Χολέβας.

Στην επίσκεψη συνόδευσαν τον κ. Τριαντόπουλο ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Αμανατίδης, ο Γενικός Γραμματέας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών & Κρατικής Αρωγής, Πέτρος Καμπούρης, και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Τζιτζίκας, μαζί με τους συνεργάτες τους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Τριαντόπουλος ενημερώθηκε εκτενώς από τον Δήμαρχο για τα κύρια ζητήματα που απασχολούν την περιοχή. Μέσω ενός ανοικτού και εποικοδομητικού διαλόγου, συμφωνήθηκε από κοινού ο δρόμος που θα ακολουθηθεί για την αποτελεσματική επίλυσή τους.

Ο Υφυπουργός και η αντιπροσωπεία που τον συνόδευε, εξέφρασαν την πλήρη δέσμευσή τους στην υλοποίηση των σχεδιαζόμενων μέτρων προς όφελος του Δήμου Σερβίων και των κατοίκων του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σε εξέλιξη επιχείρηση της Ασφάλειας Καστοριάς για υπόθεση αρπαγής αλλοδαπών – 18 προσαγωγές

Διανομή 700 δεμάτων τροφίμων από τη Μητρόπολη Καστοριάς

Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων υλοποιεί ο Δήμος Καστοριάς